KT Shoe loi kengät joka maastoon

Mainos KT Shoe  Teksti ja kuvat: Santtu Kuparinen  30.01.2020
KT Shoe loi kengät joka maastoon
Markkinoille tulee harvoin metsästäjille ja muille luonnossaliikkujille suunnattuja täysin uudentyyppisiä kenkäinnovaatioita. KT Shoe Oy kantoi oman kortensa kekoon ja kehitti täysin uuden tyyppisen jalkineen, jollaista ei näillä runsauden kyllästämillä markkinoilla ole vielä nähty.

Jahtimedian testiryhmän mukaan merkittävin tekijä uudessa innovaatiossa on kengän varsi, jonka voi näppärästi rullata normaalin vaelluskengän korkeuteen tai nostaa ylös saappaanvarren mittoihin. Tämä ominaisuus erottaa KT:n jalkineet muista markkinoilla olevista vaihtoehdoista ja tekee kengistä todella monikäyttöiset ja eri olosuhteisiin nopeasti mukautuvat jalkineet.

Kengät puunrungon päällä

Kengät on todella monikäyttöiset ja eri olosuhteisiin nopeasti mukautuvat jalkineet.

 

 

Valmistajan mukaan kengät on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ja ovat täysin vedenpitävät, joten yksillä kengillä selviää ympäri vuoden keleistä riippumatta. Materiaalina on PU-Nahka, Cordura 1100 PU-sivelyllä. Kengässä on lisäksi Porelle-kalvo, joka takaa vedenpitävyyden ja hengittävyyden. Pohjan karkea kuviointi varmistaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. Pohja on hyvin lämpöä eristävä ja kulutusta kestävä. Kenkä on myös varsin kevytrakenteinen moniin muihin ns. vaelluskenkiin verrattuna.

Laatua ja keveyttä

Kenkiä on koeponnistettu metsästys- vaellus- ja valokuvausretkillä monenlaisessa ja vaihtelevassa ympäristöissä Jahtimedian testiryhmän toimesta.

– Kaikista eteen tulleista maastoista ja keleistä on selvitty hyvin ja kunnialla. Omimmillaan kengät ovat mielestäni juuri Suomelle tyypillisissä ympäristöissä ja olosuhteissa. Ajatus siitä, että yksillä kengillä pärjää tilanteessa kuin tilanteessa on näiden kenkien kantava teema ja voimavara, testitiimi viestittää.

Testitiimi kuitenkin toteaa, että vaikka tiettyihin erikoistilanteisiin ja
-ympäristöihin löytyy parempiakin vaihtoehtoja, KT Shoen kengät ovat kuitenkin varteenotettava vaihtoehto, jos samoilla kengillä on tarkoitus pärjätä monissa eri tilanteissa ympäri vuoden.

Kenkien kehitystyössä loistaa se, että luonnossa liikkujia on kuunneltu tuotetta kehitettäessä. Kengät ovat miellyttävät, mutta ne täyttävät myös monta muuta tärkeää kriteeriä.
– Minulle yksi tärkeimmistä kriteereistä reissuun tavaroita pakatessa on ottaa mukaan vain välttämättömimmät varusteet, jotka vastaavat määränpään olosuhteita. Myös laatu ja keveys ovat tärkeitä.

KT Shoe Oy:n kengillä on varmasti sanansa sanottavana näillä runsauden ja monien vaihtoehtojen kenkämarkkinoilla. Kun varusteista ei tarvitse murehtia, voi nauttia täysillä itse retken tarjoamista haasteista ja ympäristöstä.