Uusi Burrel S22 WA on monipuolinen riista- ja tarkkailukamera

Mainos Elisa  Teksti ja kuvat: Elisa  20.07.2022
Burrel S22 WA mallin suunnittelussa on jo alusta otettu huomioon helppokäyttöisyys sekä erilaiset käyttötarkoitukset.
Burrel S22 WA mallin suunnittelussa on jo alusta otettu huomioon helppokäyttöisyys sekä erilaiset käyttötarkoitukset.
Kesällä 2022 markkinoille tullut Burrelin uusi S22 WA on laajakulmaoptiikalla ja 4G-yhteydellä varustettu, monipuoliseen käyttöön soveltuva riista- ja tarkkailukamera.

Mallin suunnittelussa on jo alusta otettu huomioon helppokäyttöisyys sekä erilaiset käyttötarkoitukset. Aurinkopaneelien kanssa yhteensopivan 12v virtajärjestelmän, laajakulmalinssin, laadukkaan optiikan ja monipuolisten ajastusmahdollisuuksien ansiosta kamera soveltuu erinomaisesti myös vapaa-ajan asunnon valvontaan.

Burrel+ Android ja iOS -sovellusten ansiosta uusien Burrel-kameroiden käyttöönotto on helppoa ja selkeää. Tällä hetkellä kaikki uudet markkinoilla olevat Burrelin 4G-laitteet lähettävät tarkkaa kuvaa ja videota Burrel+ -palveluun, josta kameran haltija saa tiedon uusista kuvista joko sähköpostiin tai suoraan älypuhelimen push-ilmoituksilla.

Burrel+ -palvelussa on myös mahdollista säätää monipuolisesti kameran asetuksia. Tarpeen vaatiessa esimerkiksi kameran liikkeentunnistimen voi kytkeä kokonaan pois päältä sekä säätää muita kuvausasetuksia.

Suomalaista yhteistyötä

Burrelin kameroiden kehityksestä vastaava Alaska Brands Oy on jo pidemmän aikaa tehnyt laajaa yhteistyötä suomalaisen Elisa Oyj:n kanssa. Yhteistyön ansiosta asiakkaiden toiveita on kuunneltu ja kameraoista on saatu entistä helppokäyttöisempiä. Esimerkiksi Elisan asiakastutkimuksen kautta tullut asiakastoive valaistuista näppäimistä saatiin lisättyä Burrelin uuteen S22 WA -kameraan mallin kehitystyön loppumetreillä. 

Jo pidemmän aikaa Burrelin kameroiden mukana on myös toimitettu Elisan kilpailukykyinen ja asiakkaiden tarpeita varten kehitetty Burrel SIM, joka toimii Elisan kattavassa verkossa.