Kirjoituskilpailu nuorille

Teksti: Kirsi Färm  15.09.2020
kirjoituskilpailu
Metsästäjäliitto järjestää kirjoituskilpailun kaikille nuorille. Kilpailun tarkoituksena on tuoda esiin nuorten tuoreita näkökulmia metsästykseen ja eränkäytiin. Kirjoituskilpailu on osa Metsästäjäliiton 100-vuotisjuhlavuotta 2021.

Lämmin kiitos kaikista mukavista tarinoista, joita saimme. Metsästys, metsä ja läheisten kanssa touhuaminen ovat selkeästi tärkeitä ja rakkaita asioita monelle nuorelle.

Raati on nyt valinnut voittajat: 18-29-vuotiaiden voittajaksi valitsimme nimimerkin "Maria". Nuorempien sarjan voitti Heikki K. 

Julkaisemme sekä voittajien että muiden osallistujien kirjoituksia Jahtimediassa vuoden 2021 aikana.

*****

Aiheet: metsästyksen tulevaisuus 100 vuotta myöhemmin, metsästys yhdistää sukupolvet, sitä metsäretkeä en unohda, kuka vei minut metsälle. Valitse yksi aihe ja anna luovuuden lentää!

Kilpailussa on kaksi sarjaa: alle 17-vuotiaat (pääpalkintona Metso-leiri) ja 18-29 -vuotiaat (pääpalkintona Metsästysammunnan ABC-koulutus). Muut sijoitukset palkitaan Metsästäjäliiton tuotepaketein.

Metsästäjäliiton raati valitsee voittajat kummastakin sarjasta.

Osallistumisaika päättyy lauantaina 31.10.

Info
Kilpailuohje

Kirjoituksen pituus on vapaa, kuitenkin enintään noin 7 000 merkkiä.

Tyylikeino on vapaa, mutta pitäydy valitsemassasi aiheessa. Anna mielikuvituksesi lentää tai kerro todellisuudesta.

Muista selkeä alku ja napakka lopetus.

Voit lisätä mukaan myös aiheeseen liittyviä kuvia elävöittämään tarinaa. Muistathan kysyä luvan kuvaajalta kuvien käyttöön. Kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. 

Lähettämällä tekstin annat Metsästäjäliitolle luvan julkaista kirjoituksesi jahtimedia.fi -sivustolle sekä muissa kanavissa, myös sosiaalisessa mediassa ilman erillistä korvausta. Tekijänoikeudet säilyvät kirjoittajalla. 

Lähetä teksti sähköpostin liitetiedostona osoitteella jahti <ät> metsastajaliitto <piste> fi. Lisää mukaan oma nimesi tai nimimerkki jolla tekstisi julkaistaan, sekä ikäsi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Kirjoita sähköpostiviestin otsikoksi ”Kirjoituskilpailu”.

Osallistumisaika päättyy lauantaina 31.10.

Lisätietoa kilpailusta voit kysyä kirsi <piste> farm <ät> metsastajaliitto <piste> fi