Juhlavuoden metsästäjä: Pyry Moisio

Koonnut: Kirsi Färm  01.11.2021
Juhlavuoden metsästäjä: Pyry Moisio

"Pyry Moisio (Parkano) on lapsuuden ystävä, tosi ystävä, alakoulussa puhuttu jo metsästyksestä. Tiet erkani ylästeella ja eri ammattikouluhin päädyttiin. Armejan jälkeen puhuttiin useampi kuin pari sanaa ala-asteen jälkeen ja metsästys oli taas puheidenaihe. Eikä jäänyt enää puheiksi, vaan saan/sain oppia vanhalta ystävältä, jolta voi epäselvän selvästi kysyä ilman häpeilyä tyhmiäkin kysymyksiä johin saa aina vastauksen.

Itse vähemmän kokeneena saa oppia, tietoa ja taitoa aidolta ystävältä, ja ei tarvi kaikkea osata etukäteen, saatikka tietää. Epäonnistuakin saa ja sitten mietitään mikä oli sen syy. Monesti seuraavalla kerralla oltu jo paljon viisaampia ja onnistumisiakin on tullut.

Itse olen Pyryn kautta tutustunut uusiin metsästysmuotoihin ja eri saalislajeihin. Hommassa ollaan ihan, All In! Kiitos Pyry!"

- Marko

Info
Juhlavuoden metsästäjä

Metsästäjäliitto viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlavuottaan.

Juhlistamme historiaamme nostamalla esiin metsästykseen positiivisesti vaikuttaneita henkilöitä kautta aikain. Juhlavuoden metsästäjiä meille ovat ehdottaneet jäsenemme ja someseuraajat.

Löydät metsästäjät FacebookistaInstagramista sekä Jahtimediasta vuoden mittaan.