Juhlavuoden metsästäjä: Anni Raittinen

Koonnut: Kirsi Färm  21.10.2021
Juhlavuoden metsästäjä: Anni Raittinen

"Isosiskoni Anni Raittinen (Äijänneva) aloitti metsästyksen jo useamman vuoden ennen minua.

Hän antoi harjoitella haulikollaan, ja neuvoi kuinka sillä osuu edes kiekkoon. Anni ampui ensimmäisen hirvensä 2020 syksyllä oltuaan hirviporukassa jo jokusen vuoden. Omien sanojensa mukaan "on ampunut enemmän jäniksiä, kuin sorsia", joka kyllä pitää paikkansa.

Anni on myös päästänyt minut, vähemmän kokeneen metsästäjän ns. varmoille paikoille, koska haluaa minullekin onnistumisia, vielä niitä ei ole kuitenkaan tullut. Auttaa ja neuvoo, sekä sai metsästysinnon syttymään minussakin, koska pitäähän pikkusiskon olla yhtä hyvä kaikessa, kuin isosiskokin".

- Pirkko

Info
Juhlavuoden metsästäjä

Metsästäjäliitto viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlavuottaan.

Juhlistamme historiaamme nostamalla esiin metsästykseen positiivisesti vaikuttaneita henkilöitä kautta aikain. Juhlavuoden metsästäjiä meille ovat ehdottaneet jäsenemme ja someseuraajat.

Löydät metsästäjät FacebookistaInstagramista sekä Jahtimediasta vuoden mittaan.

Liity jäseneksi

Metsästäjäliitto on suomalaisen metsästyksen tietotaidon koti. Sen ovet ovat auki kaikille metsästäjille, metsästyksestä kiinnostuneille ja suomalaista eräkulttuuria arvostaville.

Metsästäjäliitto tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen tekemiseen, uuden harrastuksen aloittamiseen sekä luonnonläheiseen elämäntapaan. Jäsenenä saat tietoa, taitoa ja edunvalvontaa sekä yhteisöllistä toimintaa samanhenkisten ihmisten kesken.

Liity sinäkin jäseneksi >>