Juhlavuoden metsästäjä: Janne Aronen

Koonnut: Kirsi Färm  28.05.2021
Juhlavuoden metsästäjä: Janne Aronen

"Jannesta tekee mainitsemisen arvoisen se, että hän on tutustuttanut minut ja kaikki meidän lapset pitkäpinnaisesti metsästyksen saloihin. Auttaa aina kaikkia muita, ja varsinkin nuoret metsästäjät ovat lähellä hänen sydäntään. Tapa jolla hän jaksaa selittää asiat yhä uudestaan ja uudestaan hermostumatta koskaan on ihan todella ihailtavaa.

Myös työ minkä Janne tekee rhy:lle toiminnanohjaajana on jotakin mieletöntä: se kuinka suurella sydämellä tekee hommansa, kokouksissa, paperihommissa, koulun kurssinvetäjänä ja joka paikan höylänä on jotakin aivan ❤️.

Omaan sydämeen hän teki isoimman kunnioituksen ja ihailun 2019 vuonna 10.8 kun olin ensimmäisen kerran kyyhkymetsällä. Ensimmäisen riistalaukauksen jälkeen Janne lähti hakemaan kyyhkyä metsästä ja tuli saaliin ja kukkapuskan kanssa takaisin, ja kosi minua aamulla klo 6.00. Täydellistä ja juuri sopivaa ❤️ Sen jälkeen on kyyhkynmetsästyksen aloitus ollut ihan eri fääreissä".

- Heli

Info
Juhlavuoden metsästäjä

Metsästäjäliitto viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlavuottaan.

Juhlistamme historiaamme nostamalla esiin metsästykseen positiivisesti vaikuttaneita henkilöitä kautta aikain. Juhlavuoden metsästäjiä meille ovat ehdottaneet jäsenemme ja someseuraajat.

Löydät metsästäjät FacebookistaInstagramista sekä Jahtimediasta vuoden mittaan.

Liity jäseneksi

Metsästäjäliitto on suomalaisen metsästyksen tietotaidon koti. Sen ovet ovat auki kaikille metsästäjille, metsästyksestä kiinnostuneille ja suomalaista eräkulttuuria arvostaville.

Metsästäjäliitto tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen tekemiseen, uuden harrastuksen aloittamiseen sekä luonnonläheiseen elämäntapaan. Jäsenenä saat tietoa, taitoa ja edunvalvontaa sekä yhteisöllistä toimintaa samanhenkisten ihmisten kesken.

Liity sinäkin jäseneksi >>