Juhlavuoden metsästäjä: Sakke Elo

Koonnut: Kirsi Färm  25.01.2021
Juhlavuoden metsästäjä: Sakke Elo

"Sakke Elo (Pori) tutustutti minut kymmenisen vuotta sitten metsästyksen pariin. Hän on minun avomieheni ja intohimoinen metsästäjä.

Sakke on meidän porukan ns. eräopas ja "kaavemuuli". Kaikki tulee suunniteltua, esimerkiksi missä kukin on passipaikoilla, miten kaaveet asetellaan ja mihin mennään ilta- ja aamulennoille.

Sorsastus ja kyyhkystys ovat Saken ensisijaiset metsästysmuodot ja tämä mies se on rämpinyt jos jonkinmoisissa viikeissä koira vierellään. Hänellä on todella tarkka näkö ja huomauttaa heti kaverille mistä suunnasta lintua lentää.

On aina jotenkin rento olo tietäen, että toinen on kokoajan valppaana taivaalle tähyessään. Apua saa aina ja infoa tulee metsästyksestä vaikka ei kysyisikään.

Mielestäni Sakke on maininnan arvoinen, koska hän tekee ainakin minun metsästysretkistä aina muistamisen arvoisia. Tavalla tai toisella". 

- Emma

Info
Juhlavuoden metsästäjä

Metsästäjäliitto viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlavuottaan.

Juhlistamme historiaamme nostamalla esiin metsästykseen positiivisesti vaikuttaneita henkilöitä kautta aikain. Juhlavuoden metsästäjiä meille ovat ehdottaneet jäsenemme ja someseuraajat.

Löydät metsästäjät Facebookista, Instagramista sekä Jahtimediasta vuoden mittaan.

Liity jäseneksi

Metsästäjäliitto on suomalaisen metsästyksen tietotaidon koti. Sen ovet ovat auki kaikille metsästäjille, metsästyksestä kiinnostuneille ja suomalaista eräkulttuuria arvostaville.

Metsästäjäliitto tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen tekemiseen, uuden harrastuksen aloittamiseen sekä luonnonläheiseen elämäntapaan. Jäsenenä saat tietoa, taitoa ja edunvalvontaa sekä yhteisöllistä toimintaa samanhenkisten ihmisten kesken.

Liity sinäkin jäseneksi >>