Juhlavuoden metsästäjä: Veli-Matti Kotonen

Koonnut: Kirsi Färm  22.02.2021
Juhlavuoden metsästäjä: Veli-Matti Kotonen

"Veli-Matti Kotosesta (Vainikkala) juhlavuoden metsästäjän ja maininnan arvoisen tekee kaikki hänessä. Tapasimme metsästävät sinkut Whatsapp-ryhmässä, en osannut kuvitellakaan että tällainen metsästävä mies löytyisi elämääni.

Itse olen intohimoinen ajokoiranainen henkeen ja vereen, mutta Vellu on saanut minut innostumaan kaikesta metsästyksestä, vei minut ensimmäistä kertaa radalle ampumaan kiekkoja, kyyhkyjahtiin ja karhujahtiin pääsin myös. Vellu myös kannusti ja rohkaisi minua hankkimaan myös ensimmäisen kiväärini.

Vellulle metsästys ja riistanhoito on elämäntapa ja hän toimii luontoa kunnioittaen. Hän on kannustava, rauhallinen ja erinomainen opettaja. Sanat eivät riitä kertomaan ja kuvailemaan kaikkea mitä olemme lyhyessä ajassa jo tehneet ja kokeneet. Kasvatan pienimuotoisesti myös suomenajokoiria ja minulla oli ensimmäinen pentue kesällä 2019. Valitettavasti emo menehtyi ja siinäkin pentujen hoidossa ja kasvatuksessa on ollut Vellusta valtava apu.

Kaikki tämä apu häneltä ja positiiviset kokemukset sai minut ilmiantamaan hänet juhlavuoden metsästäjäksi. Jos edes tälläkin tavalla voisin jotenkin osoittaa kiitollisuuteni kaikesta hänelle".

- Reelika

Info
Juhlavuoden metsästäjä

Metsästäjäliitto viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlavuottaan.

Juhlistamme historiaamme nostamalla esiin metsästykseen positiivisesti vaikuttaneita henkilöitä kautta aikain. Juhlavuoden metsästäjiä meille ovat ehdottaneet jäsenemme ja someseuraajat.

Löydät metsästäjät FacebookistaInstagramista sekä Jahtimediasta vuoden mittaan.

Liity jäseneksi

Metsästäjäliitto on suomalaisen metsästyksen tietotaidon koti. Sen ovet ovat auki kaikille metsästäjille, metsästyksestä kiinnostuneille ja suomalaista eräkulttuuria arvostaville.

Metsästäjäliitto tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen tekemiseen, uuden harrastuksen aloittamiseen sekä luonnonläheiseen elämäntapaan. Jäsenenä saat tietoa, taitoa ja edunvalvontaa sekä yhteisöllistä toimintaa samanhenkisten ihmisten kesken.

Liity sinäkin jäseneksi >>